zaterdag 21 november 2015

De Herfstvakantie gescrapt met School House Designer Series Paper


Hoi hoi allemaal, ik realiseerde me vandaag dat ik mijn meest recente layouts nog helemaal niet met jullie had gedeeld. Ik was zo druk met kerstprojecten, de 20% actie en de retiring items list dat dit er bij ingeschoten is. En dat terwijl ik er zo blij mee ben:-)

In de Annual Catalogue staat een hele leuke dessinpapierserie: School House:


Er zitten heel veel verschillende prints en frisse kleuren in deze serie en als je schoolgaande kids hebt dan is dit een perfecte serie. En dan heb je ook nog een heleboel andere basisprints met stippen en strepen die ook prima geschikt zijn voor non-kid layouts.

Ik maak iedere maand minstens 3 layouts. Eén voor mijn schoonmoeder, één voor mijn ouders en één voor bij mij thuis. En deze layouts gaan dan op een lege kalender die ik ieder jaar aan hen (en onszelf) kado doe. Afhankelijk van hoeveel tijd (en inspiratie) ik heb maak ik de ene keer 3 verschillende papier layouts maar soms maak ik ook gewoon één digitale layout die ik dan drie keer uitprint...het moet wel leuk blijven:-) 

Deze maand had ik er wel tijd voor maar weinig fut dus ik koos voor een vierkant grid design waar ik veel foto's op kwijt kon en iets minder tekst. Die layout hangt nu bij mijn ouders. Toen ik met de layout voor onszelf aan de slag ging begon ik ook met het grid design maar ik kwam toch ergens anders op uit:Hier heb ik ook nog de Chevron Pons gebruikt voor de pijlen. De tekstbubbels heb ik uitgesneden met mijn Silhouette en de letters komen van een stickersheet dat ik al lang geleden heb gekocht. Vond de kleuren mooi matchen.

Toen ik hier eenmaal mee klaar was wilde ik nog meer maken. Ik besloot nog wat snelle kaartjes te maken van de restjes dsp:Zo, dat was het weer voor deze week. Ga je ook aan de slag dit weekend? Ik ben benieuwd!

Hartelijke groeten,

SonjaBuilt for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!

Er is een fout opgetreden in dit gadget