Demonstrator worden

Stampin' Up! demonstrator worden, wat houdt dat nu precies in?

In het kort komt het er op neer dat je lid wordt van een exclusieve maar hele gezellige en creative club mensen (niet alleen maar dames hoor;-) die altijd met 20% korting* producten kunnen bestellen en altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en introducties waar het Stampin' Up! producten aan gaat. En als jij dol bent op Stampin' Up! spulletjes dan kan dat alleen al een reden zijn om je aan te melden. Meer hoeft niet.

Maar misschien vind jij het juist wel hartstikke leuk om die passie voor Stampin' Up! en paper crafting met anderen te delen. Dan is dat helemaal feest. Want dan kun je er ook nog eens iets aan verdienen. Die 20% korting wordt dan 20% inkomen voor jou. En als je lekker verkoopt krijg je ook nog eens een volumevergoeding over je verkopen.

Verder zijn er door het hele jaar uitdagingen waarbij je extra beloond wordt voor je omzet. Denk aan gratis stempelsets maar ook gewoon cash bonussen.

Er zijn wel minimum omzetvereisten om demonstrator te blijven. Zo dien je per kwartaal minimaal € 300 CSV (Commissionable Sales Volume) excl. BTW te bestellen. Dat kunnen verkopen aan klanten zijn maar ook gewoon je eigen inkopen van stempels, inkt en papier** zijn. Dit geldt pas voor je eerste volledige kwartaal. Dus sluit je je ergens in februari aan dan heb je tot eind juni om die omzet te halen. En als je het net niet haalt heb je altijd nog een maand om het aan te vullen.

En stel nou dat je het niet haalt? Dat is verder helemaal geen probleem, je hoeft niets terug te geven, wat je gekocht hebt is van jou en dan word je gewoon weer lekker hobby crafter. En wil je het later toch nog eens proberen dan kan dat zelfs. Het is allemaal heel flexibel.

Maar hou er rekening mee dat je echt ontzettend veel hulp en inspiratie krijgt zodra je lid bent. Je allereerst aanspreekpunt zal ik zijn, je wordt dan lid van mijn team. Mij kun je bellen en mailen voor support en we zullen elkaar ook zeker in levende lijve zien. Om creatieve ideeen uit te werken en te kijken hoe we jouw onderneming zo succesvol mogelijk kunnen laten zijn. 

Verder zijn er verschillende heel actieve facebookgroepen waar je terecht kunt met al je vragen en ook voor inspiratie. En laten we natuurlijk Stampin' Up! zelf niet vergeten! Zij hebben allereerst een website vol met informatie. Dan is er de telefonische helpdesk die je kunt bellen en er worden een paar keer per jaar bijeenkomsten gehouden om inspiratie op te doen en nieuwe producten te bekijken (en te winnen en krijgen:-). Het is allemaal heel gedegen.

Heb je interesse maar heb je nog vragen Whatsapp met dan gewoon: +44 (0)79 36 6023 82. Ik ben onder schooltijd het beste te bereiken en anders na 20.00 uur. Liever per mail contact? sgortzak@yahoo.co.uk

Weet je genoeg en wil je je aanmelden?  Dit zijn de stappen om te nemen:
  1. Klik op de 'Join Now' banner hieronder om je aan te melden bij Stampin' Up!
  2. Zoek mijn naam op in de demonstrator directory: Sonja Gortzak
  3. Lees en onderteken de 'Independent Demonstrator Agreement'.
  4. Bestel jouw Starter Kit. Het online formulier zal je vragen om tot € 175 aan produkten te kiezen om jouw eigen startkit samen te stellen. Je betaalt daar maar € 129 voor. Daar krijg je ook nog een business pack met catalogi, bestelformulieren en promotiemateriaal ter waarde van € 60 bij. Bel me als je hier advies over wilt.Als je bovenstaande stappen hebt doorlopen stuurt Stampin' Up! jou een wachtwoord zodat je toegang hebt tot de demonstrator website. Daar vind je allerlei behulpzame informatie, training en tips voor jouw nieuwe onderneming en kan het feest beginnen!

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met me op: +44 (0)79 36 6023 82 of sgortzak@yahoo.co.uk. Ik vertel je graag meer en zal je na je aanmelding ook graag verder begeleiden. De Stampin' Up! demonstrator club is een ontzettend gezellige en behulpzame groep en je zult je er snel thuis voelen.


*Korting gaat af van het bedrag excl. 21% BTW en geldt niet voor bedrijfsondersteunende middelen als catalogi en bestelformulieren.
**Bedrijfsondersteunende middelen als catalogi en bestelformulieren tellen hier niet bij mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!