vrijdag 5 augustus 2016

Coffee and Card bij de Chief Trading Post in Bristol
Afgelopen woensdag heb ik hier in Engeland mee mogen doen met een Coffee en Card ochtend van een Engelse demonstrator: Jan Plenty. Zij doet deze ochtenden in een leuk eclectisch tuincentrum met lunchroom: The Chief Trading Post. Het thema was Pastel Vlinders en Bloemen en de uitdaging was om met een beperkt aantal stempels te werken en verder alleen wit cardstock, 5 kleuren inkt en een paar ponzen te gebruiken:

We kregen de varen en de sentimenten uit de Butterfly Basics set en alle vlinders uit Papillon Potpourri. En de bijpassende ponzen: Bitty Butterfly en Elegant Butterfly


Ik moest er echt even over na gaan denken hoe ik dat ging doen maar na mijn eerste creatie (de rechter) kreeg ik er schik in en kreeg nog meer ideeen:
Helaas was na 3 kaartjes de tijd alweer op. Het was voorbij gevlogen zo gezellig was het om
weer met andere mensen te knutselen. Ik hoop dat ik dat snel weer een beetje op poten krijg hier in Engeland maar tot die tijd ga ik gezellig met Jan en haar vriendinnen stempelen.

Wisten jullie trouwens dat je gewoon kunt blijven bestellen bij mij? Je kunt hem zoals altijd naar mij toe mailen op sgortzak@yahoo.co.uk of Whatsappen op mijn Engelse nummer: +44 (0)79 36 6023 82. Je kunt dan naar mijn Engelse of Nederlandse rekening overmaken. Als je een credit card hebt kun je ook naar de webshop en besteld daar. Stampin' Up! levert gewoon in Nederland voor de standaard verzendkosten van € 5,95 en als je voor € 60 of meer besteld dan betaal ik je verzendkosten.

Hebben jullie nog gestempeld onlangs?

Groetjes,  Sonja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!