vrijdag 11 december 2015

Die zag ik even niet aankomen: Year End Sale

Ik denk steeds dat ik het nu toch echt even rustig aan ga doen maar dan gebeurt er weer iets dat ik toch echt met jullie moet delen. Zo ook deze actie die gisteren ineens aangekondigt werd:5 januari gaat de voorjaarsbrochure live en dan willen ze het magazijn leeg hebben dus gaan alle produkten die straks 'retired' zijn gaan nu al in de uitverkoop met flike kortingen. En daar zijn ook nog een aantal produkten uit andere brochures bij gekomen. Dus ga snel kijken en als er iets voor je tussen zit bestel dan gelijk. Ik hoor van andere demo's dat het snel gaat. 

Het is het snelst als je rechtstreeks via de webshop je bestelling doet. Je weet dan zeker dat het er is. Je moet dan wel met een credit card kunnen betalen, er zijn helaas geen andere betaalopties. Wil je liever met een bankoverschrijving betalen dan kun je mij ook bellen of whatsappen met (een screenshot van) je bestelling. Ik plaats hem dan zo snel als ik kan. Om teleurstellingen te voorkomen doe ik voor iedereen direct een persoonlijke en individuele bestelling (geen verzamelbestelling) en laat ik ze direct bij jou thuis afleveren. Bestel je uiterlijk maandag aanstaande 14 december dan is je bestelling er zeker voor kerst.

Je kunt overigens ook andere spulletjes dan Sale-artikelen bestellen. En als je via de webshop besteld gebruik dan alsjeblieft de Hostess Code (zie linkerkolom onder het SHOP logo).

Bel, Whatsapp of mail me als je je op wilt geven, vragen hebt of wilt bestellen:

06-4833 6306
sgortzak@yahoo.co.uk

Fijne dagen allemaal!

Groetjes,

Sonja


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!