zaterdag 14 juni 2014

160 Stampin' Up! demonstratrices bij elkaar: Inspiratie. Creatie. FEEST!


Zaterdag 14 juni was het de Nederlandse Stampin' Up! conferentie. Samen met zo'n 160 andere demonstratrices hebben we een heerlijke en inspirerende dag doorgebracht. 

Het begon met het 'swappen': Iedereen neemt een flink aantal (ik had er 40 maar sommigen doen er 10 of juist 80, dat maakt niet uit) kleine projectjes (swaps) mee in een leuk mandje of doosje. Bij binnenkomst loopt iedereen gezellig rond en wisselt 'swaps' uit met elkaar. Zo krijg je in korte tijd een heleboel leuk nieuwe ideeen. En er zaten zoveel leuke, mooie en ubercreatieve projecten tussen, echt geweldig. Ik had een 'theezakje' gemaakt met de Tag Topper Punch, Afternoon Pickning Designer Paper en de Flower Shop Stempelset en Pansy Pons. Het labeltje met 'Tijd voor jezelf tekst' komt van het Albert Heijn kamille theezakje dat ertussen zit;-)Ook waren er allerlei interessante presentaties over hoe je je Stampin' Up! demonstratorschap vorm kunt geven en natuurlijk allerlei leuke productdemonstraties: De alcohol markers, Blendabilities, kwamen langs. De nieuwe polymeerstempels en.....Project Life! 

Ik wist natuurlijk wel dat Project Life eraan zou komen maar dat het er zo leuk uit zou zien dat wist ik niet. Toen die demonstratie voorbij was wilde ik ook Project Life! Nou, ik had heel veel geluk want ik kreeg een Everyday Adventure Project Life Kit met Accessory Pack. Er was namelijk een Prize Patrol. Tijdens Stampin' Up! evenenementen worden er altijd veel prijzen uitgedeeld. Mijn nummer was niet gevallen maar die van een collega wel en zij was zo lief dat ik hem mocht hebben. Wat een schatje! En kijk eens wat een hoop goodies er in zitten:


Ik weet nu al dat ik hier veel meer dan alleen Project Life mee ga maken. Ik kan er ook zo een 'normale' scrapbook layout mee maken. En leuke kaartjes mee maken. Een bedank kaartje voor die lieve collega van mij bijvoorbeeld:-)

We hebben ook de nieuwe in-colors gezien en kregen allemaal een pakket met Card stock in alle in-colors mee, een Ink Pad en een rol lint. Daar kan ik ook weer heel veel leuke dingen mee maken. Ik zit te denken aan iets oranjes zo na de overwinning van het Nederlands Elftal....hou deze pagina in de gaten!

Benieuwd naar wat Project Life nu precies is...hier is een leuk filmpje:Wil je ook Demonstrator worden? Klik dan op de banner hieronder. Er loopt momenteel een leuke actie om voor € 65 in te stappen. Voor die € 65 kun je zelf Stampin' Up! producten kiezen en krijg je er ook nog 8 catalogi en promotiemateriaal bij.2 opmerkingen:

 1. Wat was het leuk in Houten he? Zo leuk je nu eens in het echt gezien te hebben!

  Hugs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker Laura. Wat is het toch heerlijk om zoveel leuke collega's te hebben:-)

   Verwijderen

Laat wat van je horen!