dinsdag 1 juli 2014

De nieuwe catalogus is LIVE!


Wij hadden hem als demonstrator al een tijdje en ik ben er superenthousiast over. Natuurlijk over al die mooie nieuwe producten (daarover zo meer) maar vooral over de nieuwe indeling. Ik hou wel van wat orde en overzicht en dat is er hoor: 

  • Duidelijke secties: inpakken, verjaardagen, memory keeping, home decor, baby, kleur, papier, gereedschap etc.  In 1 keer naar de sectie die je zoekt.
  • Start Simple: Mooie kits waar in 1 keer alles in zit om heel veel kaartjes te maken of een feestje aan te kleden.
  • CASE: Copy and Share Everything, door de hele catalogus staan zoals altijd heel veel leuke nieuwe projecten. Nu staat er ook precies bij wat je daar voor nodig hebt. Stampin' Up! moedigt je aan om lekker na te maken wat je ziet en dat dan weer te delen met anderen. Share the Love noem ik dat, hippie als ik ben:-)
  • Productdemonstraties: Verspreid door de catalogus vind je stap-voor-stap uitleg hoe je het maximale uit je stempels en gereedschap haalt.
  • Stempelindex: Er was altijd al een stempelindex achterin en die is er nu ook maar uitgebreid met icoontjes voor de verschillende secties: geboorte, memory keeping etc. En daarnaast is er ook alfabet en sentimentenindex waar je snel een mooialfabet of geschikte tekststempel kunt opzoeken zonder de hele catalogus door te gaan. Handig!!

En dan al het nieuws:
Allemaal mooie nieuwe stempels (nu ook heel veel photopolymeer om uit te kiezen).

En allemaal nieuw dessinpapier


Project Life met exclusieve Stampin' Up! kits en stempels en alles in onze kleuren.
Blendabilities alcoholmarkers
In-colors: Blackberry Bliss, Hello Honey, Lost Lagoon, Mossy Meadow, Tangelo Twist
Stencils!
Volg de link hieronder voor de online catalogus en heb je liever een mooie catalogus om doorheen te bladeren stuur me dan even een berichtje of kom zondag 6 juli naar het lanceringsfeestje bij mij thuis.


http://tinyurl.com/stampinamsterdam-catalogue

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!

Er is een fout opgetreden in dit gadget