maandag 24 november 2014

Denk je erover demonstrator te worden dan is er nu een hele mooie aanbieding


Stampin’ Up! heeft een instap-actie van een week* genaamd Build Your Own Bonus waarmee je zowel 25 % korting krijgt op je starter kit als ook een 5% cash bonus voor al je verkopen in december. Dat komt bovenop de 20% instant income die je altijd krijgt. Ik ben een beetje jaloers maar goed:-)

Directe voordelen van de actie:

 • 25% korting op je starterkit. Je betaald geen €129 maar €96,75
 • Je stelt zelf je starterskit samen met producten t.w.v. €175
 • Je ontvangt een business pakket t.w.v. €60 bestaande uit o.a. uit bestelformulieren, 8 jaarlijkse catalogi en 8 herfst/winter catalogi.
 • Wij ontvangen allebei begin januari cashback over al onze eigen verkopen (en aankopen) in de maand december. 
Vaste voordelen, kortingen en commissie als demonstrator (direct na aanmelding):
 • 20% korting op al je bestellingen. 
 • Hostesskredieten (tegoeden om gratis produkten te bestellen) bij bestellingen v.a. €200.
 • 10% (dus totaal 30%!) extra korting op je eerste bestelling van €200 in de eerste 45 dagen. En op wat dan in December valt dus ook nog eens 5%:-)
 • Maandelijks volume-korting bij omzet vanaf €300 netto.
 • Een maand voor het verschijnen van de catalogus bestel mogelijkheid van nieuwe producten. 
Training en Inspiratie direct na aanmelding:
 • Toegang tot de demonstrator website met video’s, tips en technieken.
 • Toegang tot Stampin’ Connection, het grootste forum met galerij van projecten van demonstratrices wereldwijd!
 • Twee maandelijkse Magazine speciaal voor demonstratrices.
 • Mogelijkheid tot aanmelden voor evenementen die Stampin’ Up! organiseert in Nederland.
Goed om te weten:
 • Alle bedragen waar mee wordt gerekend na je registratie zijn netto bedragen. Dat betekent dat dit het bedrag is dat overblijft na aftrek van btw.
 • Om demonstratrice te blijven moet je een omzet hebben van €300 netto per kwartaal. Als je je in de actieperiode registreert dan begint je kwartaal op 1 januari en heb je tot eind maart om te voldoen aan het kwartaal minimum. Je verkopen van november/december tellen allemaal mee (je starterskit niet). Lukt dit niet dan heb je nog tot eind april om het te halen. Lukt het niet of wil je geen demonstratrice meer zijn dan vervalt je inschrijving zonder verdere gevolgen.
 • De algemene voorwaarden die je moet accorderen zijn hoofdzakelijk opgesteld op basis van de Amerikaanse wet- en regelgeving. Als je deze leest komen deze heftig over. Een vrije vertaling van het document zegt dat jij als onafhankelijk demonstratrice verantwoordelijk bent voor je eigen activiteiten. Stampin’ Up! is niet aansprakelijk te stellen hiervoor.
 • Je hoeft geen KVK-inschrijving te hebben als je je wilt aanmelden.
 • Het is best toegestaan om producten van andere merken te gebruiken. Bij workshops e.d. wordt het echter afgeraden omdat het wellicht jouw eigen verkopen kan benadelen. Er zijn producten die niet in het Stampin’ Up! assortiment zitten en het gebruik daarvan is geen enkel probleem. 
Stampin’ Up! is wat jij wilt dat het voor je is. Je bent nergens toe verplicht en je wordt tot niks gedwongen. Als je gewoon alleen met korting wilt bestellen voor jezelf en je vrienden dan kan dat ook zolang je aan de kwartaalverplichting voldoet. En als je er echt een business van wilt maken zoals ik dan is er heel veel hulp beschikbaar. Zowel van mij als Stampin' Up! zelf en ook van alle mede-demonstrators.


Bel of mail me gerust als je vragen hebt. Ik ben deze dinsdag, woensdag- en vrijdagochtend bereikbaar. Mijn nummer is 06-4833 6306 en mijn e-mail is sgortzak@yahoo.co.uk

Weet je genoeg en wil je je aanmelden? Dit zijn de stappen om te nemen:

 1. Klik op de 'Join Now' banner hieronder om je aan te melden bij Stampin' Up!
 2. Zoek mijn naam op in de demonstrator directory: Sonja Gortzak
 3. Lees en onderteken de 'Independent Demonstrator Agreement'.
 4. Bestel jouw Starter Kit. Het online formulier zal je vragen om tot € 175 aan produkten te kiezen om jouw eigen startkit samen te stellen. Je betaalt daar maar € 129 € €96,75 voor. Daar krijg je ook nog een business pack met catalogi, bestelformulieren en promotiemateriaal ter waarde van € 60 bij. Bel me als je hier advies over wilt.

 Naar aanmelding


Als je bovenstaande stappen hebt doorlopen stuurt Stampin' Up! jou een wachtwoord zodat je toegang hebt tot de demonstrator website. Daar vind je allerlei behulpzame informatie, training en tips voor jouw nieuwe onderneming en kan het feest beginnen! En natuurlijk kun je op mijn hulp rekenen als je dat wilt.

*Deze actie geldt van dinsdag 25 november tot en met dinsdag 2 december. Je starterskit moet uiterlijk 2 december voor 23.00 uur besteld zijn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!