zaterdag 29 november 2014

What happens in Nuland...


 Vrijdagavond was ik voor een heerlijk Stampin' Up! avondje in Nuland. Nu zijn alle Stampin' Up! bijeenkomsten feestelijk en leuk maar vanavond ging het over de aankomende Sale-A-Bration. Een superleuke promotieperiode begin volgend jaar. En wij kregen alvast een voorproefje van de brochure en de nieuwe produkten.......maar ik mag er helemaal nog niks over vertellen en al helemaal niets van laten zien:-(

Maar ja, daar is voor jullie dan ook geen lol aan. Gelukkig heb ik nog wel iets anders leuks met jullie te delen: mijn Pocket Scrapbooking micro kit:Speciaal voor deze Stampin' Up! bijeenkomst heb ik een setje van acht 3"x 4" pcoket scrapbooking 
("Project Life") kaartjes ontworpen met kreten die echt bij zo'n avond passen. Zo is er de 'Price Patrol' (een soort Bingo waarbij je gratis stempelsets kunt winnen...die ik vandaag ook gewonnen had maar dus niet mag laten zien...) en heb ik het voorste kaartje specifiek voor deze avond gemaakt: 'What Happens in Nuland stays in Nuland". Nou en dat is dus nog bewaarheid geworden ook!

Ik had het setje netjes ingepakt in een vellum envelopje met een stukje Linen Thread en een veertje:


En dat dan weer allemaal in een doosje:


De kaartjes heb ik gemaakt met het digitale bewerkingsprogramma van Stampin' Up!: My Digital Studio. Dat is echt een geweldig en makkelijk programma om je eigen fotolayouts, kalenders, scrapbookpagina's, Facebookbanners, (kerst)kaartjes en nog veel meer mee te maken. Standaard komt het programma al gevuld met ontzettend veel digi -papier, -stempels en -ponsen. Ik heb dan ook geprobeerd om voor dit setje alleen maar papier en stempels te gebruiken die in de basisversie zitten:


My Digital Studio is gratis 30 dagen te proberen, probeer het gewoon eens:De definitieve versie kost eenmalig € 17,95. Dit is geen abonnement of iets dergelijks. Maar je kunt daarna wel regelmatig nieuwe content bestellen en er zijn natuurlijk ook altijd freebies. Of je ontwerpt je eigen kaartjes:-)

Als je een keertje wilt komen kijken dan kan dat natuurlijk. Neem even contact op en we spreken iets af.

Prettig weekend allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Klinkt allemaal heel interessant Sonja, daar moet ik me ook eens in gaan verdiepen! Leuk setje dat je gemaakt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jazeker Marjolijn. Is ook als demonstrator heel handig voor flyers etc.

      Verwijderen

Laat wat van je horen!