dinsdag 19 mei 2015

Top 10 verdwijnende Producten - Op nummer 10: Project Life

Nog maar een paar weken en dan gaat de nieuwe catalogus in. Vanaf 2 juni kun je daar uit bestellen. Op 2 juni verlopen zowel de huidige catalogus als de voorjaarscatalogus. En er gaan aardig wat stempelsets en kits over maar er gaan er dit jaar ook er veel uit. En sowieso gaat alle dessinpapier eruit en zullen de in-colors 2013 - 2015 verdwijnen. Dus leek het me wel gepast om de komende 10 dagen mijn favoriete verdwijnende producten nog 1 keer in het zonnetje zetten. Iedere dag 1 en dan eindigen we op 28 mei.

Vandaag in de spotlight:

Project Life Card Collections - Everyday Adventures


 

 


Deze sets is zo vrolijk en multitasking. Je krijgt een handige bewaardoos met 100 kaartjes in 3 maten. In het doosje is dan ook nog ruimte voor je foto's van 10 x 15 en accessoires en PL pennen.  Ik heb er ons Zomervakantie 2014- album mee gemaakt maar ook kaartjes.Deze set is nu 50% afgeprijsd en kost maar € 8,98! Liever een ander thema of kleurenstelling? Je hebt ook nog Happiness is Project Life (moderne patronen en vergrijsde tinte, Playground (vrolijk basisschool kinderthema) en Little Moments (voor al je baby- en peuterfoto's). En voor deze prijs kun je er dus gewoon twee voor de prijs van 1 bestellen! Of je neemt er gelijk een leuke accessoireset bij met letter- en gewone stickers, washitape, transparante kaartjes en leuke embellishments in de stijl van je kit. Die zijn nu ook maar € 5,98 (van 11,95)
Hou er rekening mee dat het vanaf nu op=op is voor de producten uit de huidige jaarcatalogus. Sommige (de in-color inkten bijvoorbeeld) zijn al uitverkocht. Het is daarom aan te raden om direct te bestellen. Via mij (stuur me een mailtje of een whatsappje (06-4833 6306) met de bestelnummers en je e-mail) of via de webshop (dan kun je alleen met credit card betalen).  Bestel je via de webshop gebruik dan alsjeblieft de hostess code CGC6NRC6 om Stampin' Amsterdam te ondersteunen. Bestel je voor meer dan € 60 dan betaal ik de verzendkosten (€ 5,95) voor je. Misschien kun je even samen met je buurvrouw bestellen:-)

Betaal je liever helemaal geen verzendkosten dan kun je meedoen met de verzamelbestelling van 29 mei. Je hebt dan echter geen garantie dat de producten er nog zijn als ik op 29 mei bestel.

Een overzicht van alle verdwijnende stempelsets en accessoires vind je hieronder:

Een hele fijne dag nog!

Hartelijke groeten,

Sonja Gortzak

Built for Free Using: My Stampin Blog


Built for Free Using: My Stampin BlogGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!