maandag 25 mei 2015

Top 10 vertrekkende Produkten. Op 4: On Film Framelit Dies

Op 2 juni gaat de nieuwe catalogus live en dat betekent dat er altijd stempelsets, inktkleuren en aanverwante produkten verdwijnen. Dat is helemaal niet erg natuurlijk, helemaal niet omdat een groot aantal daarvan ook nog eens flink afgeprijsd worden. Dus deze laatste paar dagen voor het einde zijn het uitgelezen moment om nog een paar mooie spullen aan te schaffen voor weinig. Daarom voor jullie een top 10 met mijn favorieten met vandaag extra voordelig op nummer 4:
Nu van € 35,95 voor € 17,98 en dan heb je ontzettend handige set framelits om ieder willekeurig stukje papier of karton met een draai door je stans-apparaat om te toveren in mooie embellishment voor je kaartjes, mini-albums, scrapbooklay-outs en meer. Dit was voor mij de ultieme stansen-set en ik heb er dan ook van alles mee gedaan:

Scrapbooks:


 Mini-albums voor vriendinnenfeestjes:


En de naambadge voor mijn allereerste Stampin' Up! event.


En ik kan me zomaar voorstellen dat ze ook voor Project Life heel leuk van pas kunnen komen.  En dan ook nog eens met 50% korting ! Pak je kans, deze gaan heeel snel!

Het is aan te raden om direct te bestellen. Via mij: stuur me een mailtje of een whatsappje (06-4833 6306) met de bestelnummers en je e-mail adres. Of via de webshop (dan kun je alleen met credit card betalen).  Bestel je via de webshop gebruik dan alsjeblieft de hostess code CGC6NRC6 om Stampin' Amsterdam te ondersteunen. Bestel je voor meer dan € 60 dan betaal ik de verzendkosten (€ 5,95) voor je. Misschien kun je even samen met je buurvrouw bestellen:-)

Betaal je liever helemaal geen verzendkosten dan kun je meedoen met de verzamelbestelling van 29 mei. Je hebt dan echter geen garantie dat de producten er nog zijn als ik op 29 mei bestel.

Een overzicht van alle verdwijnende stempelsets en accessoires vind je hieronder:

Een hele fijne dag nog!

Hartelijke groeten,

Sonja Gortzak

Built for Free Using: My Stampin Blog


Built for Free Using: My Stampin Blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!

Er is een fout opgetreden in dit gadget