dinsdag 2 juni 2015

Nieuwe Catalogus is Live! Alleen vandaag uit twee catalogi bestellen...Daar is ie dan!

De 2015-2016 Stampin' Up! Catalogus. Weer tot de nok toe gevuld met mooie, grappige, ontroerende en inspirerende stempels, inkt, papier en veel meer. Ik zal zo een kort overzicht geven van wat je in deze catalogus kunt verwachten en wat er anders is dan de vorige. Maar eerst nog even dit:

Vandaag is een bijzondere dag omdat je uit zowel de nieuwe,de oude als de voorjaarscatalogus kunt bestellen. Hoe komt dat? Tot aan dit jaar kwam de VS altijd rond deze tijd uit met hun catalogus maar de overige landen pas een maand later. Dat is dit jaar gelijk getrokken. Dat betekent dat de huidige catalogus bijna een maand eerder afloopt.

Waarom zou je vandaag willen bestellen? Nou, het hoeft natuurlijk niet. Je hebt een heel jaar om uit deze catalogus te bestellen:-) Maar aangezien er dit jaar voor het eerst in jaren prijsverhogingen doorgevoerd worden zijn er voor sommigen slimme rekenaars misschien toch een paar redenen: 
 • Je kunt in 1 bestelling nog even profiteren van de vertrekkende producten en prijzen en gelijk je nieuwe spulletjes bestellen. Zo krijg je echt zoveel mogelijk spulletjes voor je geld. En wie vindt dat nu niet leuk:-)
 • De prijzen van de inktpads gaan van € 6,50 naar € 8. refills worden € 0,50 duurder. Als er nog kleuren op je lijstje stonden is dit je kans.
 • De Texture Boutique Electronische Embosser gaat verdwijnen en kun je nu heel voordelig aanschaffen. En de embossing folders worden goedkoper en er zitten  6" X 6" folders bij!
 • De Big Shot wordt duurder: € 16. Daar kun je een extra stempelset voor krijgen! Ik weet het dit is een grote aankoop maar juist daarom vond ik dat ik het jullie moest vertellen.
 • Wil je een flinke bestelling plaatsen (boven de € 200, bijvoorbeeld door samen te bestellen) dan val je nog onder het huidige rewards systeem en dat levert je meer tegoed voor gratis producten op. En je kunt kiezen uit de hostess sets van beide catalogi.
Ik heb dan ook vandaag (2 juni) een verzamelbestelling gepland. Kun je je bestelling bij mij afhalen dan kun je meedoen en betaal je geen verzendkosten. Heb je het liever bij jou thuis bezorgd dan kun je rechtstreeks bestellen via de webshop of mij een e-mail sturen met je bestelling.

En dan nu een paar dingen korte punten over het verschil tussen de oude en de nieuwe catalogus:
 • Nog meer focus op goed coordinerende produkten: Stempelsets, dessinpapier, inkt, embossing folders, stansen en embellishments die allemaal op elkaar afgestemd zijn.
 • Speciale cardstockpakketten met een combinatie van kleuren die bij dessinpapier passen (hier ben ik erg blij mee:-)
 • Nog meer kits en leuk dat ze zijn! Zie je dat leuk gestreeptje blikje op de voorkant? Dat is een card making kit (p. 110 en 152). Ik ga hier zeker een workshop mee plannen.
 • Heel veel (34) bundels waarbij je 15% korting krijgt als je twee coordinerende produkten tegelijk besteld. Niet alleen stempels met ponsen of stansen maar ook Project Life Card Kits i.c.m. de Accessoire Kits bijvoorbeeld (zie p. 145/146)
 • De 'kleine' paper packs komen nu in het standaard 6'x 6" formaat. Ze zijn dus een stukje groter geworden.
 • Kerstmis is "terug". Voortaan staan er in de jaarcatalogus ook weer kerststempels (p. 67) zodat je lekker bijtijds aan je kerstkaarten kunt beginnen:-)
 • En hou je van inpakken en feestjes leuk aankleden dan heb je nu nog meer keuze. Ga maar eens kijken op pagina's 55 en 151.
 • Er is ook een leuk Punch Board bij. Na de Envelope Punch Board en Gift Box Punch Board is er nu ook het Gift Bag Punch Board. Kijk maar eens op pagina 150.
 • En hou jij van 3D projecten en heb je een stans machine (Big SHot bijvoorbeeld) kijk dan eens op pagina 171 voor een overzicht van de supercoole stansen om een taartpunt of Bakers Box (of mini milk carton) mee te maken. Te leuk!
 • En er zijn in deze catalogus 3 Nederlandse sets te vinden: Koop je eigen Geschenk (als je geld of gift cards kado geeft), Sentimenten (24 verschillende teksten voor op allerlei soorten kaarten) en de hostess set 'Er is er 1 Jarig' . Die heb ik net zelf besteld dus daar komen binnenkort projecten mee. 
Vergeet ook niet dat iedereen die mijn blog leest van harte welkom is op de Catalogus Launch aanstaande vrijdagavond 5 juni. Van 20.00 - 22.00 uur. Meer info vind je hier. Neem gerust iemand mee, dit is een uitgelezen kans om eens te zien hoe gezellig Stampin' Up! is. Laat me even weten of je komt.

Zo en pak nu dan maar een lekker kopje thee of koffie en klik hier. Je wordt dan doorgestuurd naar de pdf van de nieuwe catalogus. Sla hem op en je kunt hem altijd inkijken als je op zoek bent naar inspiratie.

Liever een papieren versie? Geen probleem, kom naar de launch dan krijg je er sowieso eentje. Gaat dat niet lukken mail me even en ik stuur er eentje voor je op.

Enjoy!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!

Er is een fout opgetreden in dit gadget