zaterdag 19 juli 2014

Blog Hop Special: Project Life Album gepimpt!

Welkom op de bloghop die georganiseerd wordt door Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices!
Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin’ Up! catalogus 2014-
2015. Als het goed is kom je hier via het blog van Linda Den Besten.

Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Carmen Sahadat-Morris, daar vind je een link, deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Op ieder volgend blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog. Het is leuk om alle blogberichtjes te lezen, mooie dingen te bekijken en
inspiratie op te doen met alle nieuwe Stampin' Up! producten.

Ik ben voor deze bloghop aan de slag gegaan met de Project Life spullen en heb de voorkant van het 6" x 8" fotoalbum 'gepimpt' met behulp van de supergave nieuwe stencils en de Metro Type Alfabet and Numbers Set.



Het Project Life Espresso Album is een een klein formaat foto album met een Kraft kleurige papieren cover en een rug van espresso kleurig linnen. Heel klassiek en simpel maar toch iets te simpel voor mijn stijl. Dus was ik al een tijdje aan het nadenken over wat ik er mee zou kunnen. Gistermiddag lagen opeens mijn nieuwe hart en sterren stencils bovenop mijn nieuwe album...EUREKA! Daar kan ik vast iets leuks mee maken. 


De stencils (Decorative Masks) zijn van heel stevig plastic gemaakt en komen verpakt per twee ontwerpen in een 8,5 "bij 8,5" formaat , net iets hoger en breder dan het album dus ik moest even wat aftapen met een stukje washi tape uit de PL Everyday Occasions Kit. Voor het aanbrengen van de inkt (Early Espresso natuurlijk) gebruikte ik een kleine ronde vinger Sponge Dauber


Ik heb later ook nog wat embossing inkt en goudkleuring embossingpoeder aangebracht in een paar hartjes om wat variatie aan te brengen. I vond het wel heel spannend om dat dan warm te maken met mijn Kraft Gun, het is toch gewoon karton. Maar het ging goed:-)


En toen wilde ik er nog een titel bij hebben. Dit wordt ons zomervakantie album dusik hield het simpelweg bij SUMMER. Ik gebruikte de Metro Typ Alfabet Photopolymer set. een heerlijk grote en goed plakkende alfabet en cijfer (!) set. Stampin' Up! heeft nog maar net Photopolymeerstempels en ik ben er nu al helemaal weg van. Veel stempels voor je geld, goed plakken aan je clear blocks en makkelijk positioneren omdat je er doorheen kunt kijken. What's not to like?




Op de rug van het album kun je ook nog een kleine titel aanbrengen en dat heb ik gedaan met de cijfers uit de Project Life Day to Day Photopolmeer stempelset. Dit is echt een fantastische basisset met alle dagen, maanden en seizoenen maar ook twee kalenderblocks: 1 met 31 dagen en 1 met 12 maanden om aan te vinken. Daar kun je dus echt alle kanten mee op. Ik hield het heel simpel met 2014 maar ik vind het een heel mooi lettertype bij deze kaft vinden jullie ook niet?









Et Voila!


Ik heb voor de komende twee zaterdagen nog twee Project Life projecten op de planning staan. Dus mocht je daarin geinteresseerd zijn geef je dan op voor het volgen van mijn nieuwsbrief met de link aan de rechterkant van dit blog of Like mijn Stampin' Amsterdam Facebookpagina.

Verder heb ik 7 september een workshop Project Life gepland staan waar nog plaatsen vrij zijn. Je krijgt dan dit leuke Espresso album, insteekhoezen, een Project Life kit naar keuze en een journalling pen. Jij neemt je foto's mee en we gaan in de workshop aan de slag om die op verschillende creatieve manieren te verwerken. Ik heb de PL stempels, inkt en nog veel meer om dan ook uit te proberen. Geef je op voor 29 augustus in verband met het bestellen van de materialen. Wil je liever op 30,5 bij 30,5 Project Life doen dan kan dat ook. Neem even contact op en we maken dan voor jou een aangepast pakket en prijs.

Dat was het voor mij wat deze Blog Hop betreft. Ik hoop dat je het leuk vond en wens je veel plezier op het volgende blog van Deborah Weerdenburg.





56 opmerkingen:

  1. leuk zo, je gepimpte album! ga ik in gedachten houden!! :o)

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Linda, ik ben benieuwd! Voel je vrij om een linkje te plaatsen als je er iets mee gedaan hebt.

      Verwijderen
  2. Ooh leuk hoor, zo kun je je album aanpassen aan je eigen stijl. Erg leuk gedaan Sonja!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De letters ....heb ik ..... de hartjes ....heb ik....het album ...koop ik voor een vriendin en ik zal jou voorbeeld laten zien. Erg leuk gedaan.
    Succes met je blog.
    Gezellige groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Dankje Marjolijnn. Leuk dat je even langs bent gekomen.

      Verwijderen
  5. Wat mooi en stijlvol gedaan, Sonja. liefs, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een gaaf idee zo je PL album versieren! Erg leuk geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk en origineel idee om je album te versieren. Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Sonja,

    Ziet er erg leuk uit!
    Die decorative masks staan ook nog op mijn verlanglijstje, lijkt me enig om te gebruiken wat ik ook zo bij jou terug zie.

    XXX Kim

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn echt super Kim. Lekker stevig plastic en nog best groot. En voor de prijs hoef je het niet te laten denk ik.

      Verwijderen
  9. Super gaaf!
    Dank je wel voor je idee ... ik ga een zomer pl maken in de vakantie ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Janneke! Ben benieuwd wat jij er van maakt. Vast iets heel moois.

      Verwijderen
  10. Wow Sonja, echt heel mooi gemaakt! Nooit aan gedacht de buitenkant te pimpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat gaat een mooi boekworden met zo'n geweldige voorkant. Ik ben ook reuze benieuwd straks naar de binnenkant. Vind project life enig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super he Hetty? Ik wilde er eerst niet aan want hou toch erg veel van het traditionele scrappen maar ik ben helemaal om. Met al die leuke card kits! Ik denk ook dat ik beiden goed kan combineren.

      Verwijderen
  12. Super leuk gepimpt. :) Ik twijfel nog even of ik dit album zal nemen of de zwarte. Maar zelf pipmen is natuurlijk wel erg leuk. toppie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze is wel echt een maatje kleiner dan de zwarte dus je kunt minder foto's en kaartjes per pagina plaatsen. Dat heeft zo zijn voor- en nadelen denk ik:-)

      Verwijderen
  13. Heel goed gedaan hoor, mooi geworden je album, ben benieuwd naar de bladen erin. Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  14. heel erg mooi geworden, leuk idee.!


    groetjes mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zo heb je een saai album toch heel leuk gemaakt. Leuk gedaan. Eens kijken wat de volgende hopster laat zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk die emboss hartjes er tussen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk deze persoonlijke twist aan een standaard album.
    Groetjes Tryntsje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat leuk! Echt een hele mooie voorkant van je PL boek. Het lijkt net uit de winkel te komen! Jammer dat je helemaal in Amsterdam woont. Dat is net iets te ver vanuit België. De PL workshop zei me namelijk wel iets... Jammer dan :) Gelukkig kan ik het nog steeds zelf maken he.
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen

Laat wat van je horen!