vrijdag 10 oktober 2014

Quick and Easy! Het Envelope Punch BoardAlweer een tijdje geleden heb ik Stampin' Up!'s Envelope Punch Board aangeschaft. Ik hou heel erg veel van echte post en heb zelfs nog een penvriendin in Denemarken (al sinds ik 10 ben!). En ik hou ervan mijn eigen briefpapier en enveloppen te maken. Maar ik ben soms best wel een beetje een perfectionist (ik noem het mijn Martha Stewart momentjes) en dan wil ik gewoon dat het allemaal lekker strak in elkaar zit. Dus een handig bord waarmee je allerlei uiteenlopende enveloppen kon maken leek me de investering wel waard.

Het Punch Board heeft een schema met een hele trits kaartafmetingen en geeft je de afmetingen van het vel papier waar je dan mee begint. Je volgt dan de rillijnen op het bord en je krijgt precies de juiste vouwlijnen. En dan zit er ook nog een dubbelzijdige pons in die mooi de hoekjes afrond. Heerlijk heerlijk, mijn inner-Martha is in de 7e hemel:-)

Waar ik toen nog niet helemaal op gerekend had is dat je het Envelope Punch Board ook heel goed kunt gebruiken om doosjes mee te maken. Typ maar eens 'SU Envelope Punch Board' in op Pinterest en je ziet een heleboel veschillende doosjes. De een nog leuker dan de andere. 
En toen ik ook nog achter een hele handige calculator kwam van Engelse Stampin' Up! demo Joanne was het tijd om ook eens iets te maken. Ik koos voor een klein kado-doosje met twee geurkaarsjes van de Hema want die pasten precies bij het Blushing Bride dessinpapier van Stampin' Up!En eerlijk waar, in een handomdraai had ik een leuk doosje gemaakt. Nog even afgemaakt met een sluiting en klaar. Gaaf of wat?

Meer hierover weten? Kijk dan eens naar deze video van Stampin' Up!


Het Envelope Punch Board is ook heel geschikt om een workshop mee te doen. Nodig een paar vriendinnen uit en ik kom langs om drie leuke projecten met jullie te maken en na afloop mag je je board mee naar huis nemen. Hier vind je er meer info over.

Bedankt voor jullie bezoek en tot de volgende keer!


1 opmerking:

  1. Graag had ik geweten of de maat-aanduidingen (in cm) overeenstemmen met de bedoelde envelop-afmetingen.
    Bij WeR Memorykeepers is dat helemaal niet het geval. Deze punch-board lijkt me dezelfde als de WR-memorykeepers.
    Groeten uit Belgie.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat wat van je horen!