dinsdag 21 april 2015

De Retired List is er! De wat?In voorbereiding op de nieuwe jaarcatalogus die in juni uitkomt geeft Stampin' Up! nu de lijst met verdwijnende producten vrij. Het is bij Stampin' Up! niet zo dat er ieder jaar een hele nieuwe catalogus komt, veel stempelsets gaan een paar jaar mee en ponsen nog wel langer. Maar omdat er ieder jaar ook weer nieuwe sets bijkomen moet er toch ook iets uit. En wat eruit gaat staat op de 'retired list'. En wat op die lijst staat wordt nu niet meer geproduceerd maar uitverkocht tot het op is en veel daarvan wordt ook nog eens met korting verkocht. Dus als er nog iets was dat jij graag wilde bestellen check dan even de site (of mail mij) en bestel het snel. Er gaan sets snel uitverkopen en dat zou zonde zijn. Sowieso gaat al het dessinpapier eruit, de meeste Project Life Kits en de In-colors 2013-2015. Hier komt natuurlijk allemaal nieuws voor in de plaats. Daarover meer in  mei als we een preview krijgen van de nieuwe catalogus.

Voor nu is het belangrijk om te onthouden dat je checkt of er items op de retired list staan die jij nog wilde en dat je die dan gelijk besteld. Ga hiervoor naar mijn shop en klik in het menu links op Retired Products. Ik doe 24 april een verzamelbestelling maar dan kan ik niet garanderen dat alles er nog is dus het is nu misschien slim om je korting op de retired items te gebruiken om ze voor 5,95 rechtstreeks bij jou te laten bezorgen. Of om samen met anderen te bestellen. Bestel je voor € 60 of meer dan krijg je van mij de bezorgkosten retour.  
Bestel je online gebruik dan alsjeblieft de hostess code QKHG96EP hiermee steun je Stampin' Amsterdam. Bestel je voor € 200 of meer laat de hostess code dan achterwege, je krijgt dan zelf extra product credit. Gebruik deze wel gelijk, je kunt ze niet bewaren.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!