vrijdag 9 oktober 2015

Wat is dat nou? Zo'n Stampin' Up! Party waar ik steeds maar over hoor.


Er is een leuke actie voor hostesses aangekondigd (klik op plaatje hierboven). Dit leek me een mooie aanleiding om jullie iets meer te vertellen over hoe leuk het is om hostess van een Stempelparty te zijn. Je hebt me misschien wel eens gehoord over het hosten van een party en vraagt je mischien af wat dat in houdt en of het iets voor jou is. 

Laat ik beginnen met te zeggen dat iedereen een stempelparty kan hosten. Of je nu geen, weinig of veel ervaring met stempelen of knutselen hebt maakt niet zoveel uit. Het is bedoelt als een manier voor jou en je vriendinnen om in de praktijk kennis te maken de produkten van Stampin' Up! Die zijn namelijk niet in winkels te koop. Ze worden alleen rechtstreeks via demonstrators zoals ik verkocht. Je kunt ze ook online bestellen maar ook dan doe je dat via een demonstrator. Als demonstrator ben ik niet alleen je verkoopadviseur maar ook je klantenservice. Ontevreden met je aankoop of is er iets mis gegaan dan kun je bij mij terecht om het op te lossen. 

Als je een party wilt hosten dan werk je samen met mij aan een gezellige middag of avond. We kiezen een datum en tijd, bespreken wie je uit wilt nodigen (4-10 personen) of je een specifiek thema of specifieke techniek zou willen doen. Als we dat allemaal rond hebben dan krijg je van mij een Party Prep Pakket:


 In dit pakket zit:

- Een catalogus
- Een stapeltje uitnodigingen
- Handige checklists om je te helpen met je voorbereiding
- En een klein presentje. Deze keer was dat een mini-clipboard waar de checklists op pasten. (Handmade by me natuurlijk:-)
Op de dag zelf zorg ik dat ik bijtijds bij jou ben om alles klaar te zetten. Jij zorgt voor de hapjes en drankjes en ik zorg voor ALLE knutselmaterialen: van stempels en inkt tot en met scharen en plakmiddelen. Ook krijgt iedereen een catalogus en hou ik een loterij waarbij een leuke prijs te winnen valt.

Ik begin met uitleg over Stampin' Up! en de catalogus en dan gaan we lekker aan de slag met het maken van 1 of 2 projecten. Je gaat werken met exclusieve Stampin' Up! stempelsets, inkt en papier. Alles van hoge kwaliteit en mooi op elkaar afgestemd. Ik ben er om te helpen en vragen te beantwoorden. Maar het is vooral de bedoeling dat jij en je gasten een leuke tijd hebben.

Aan het einde heeft iedereen de mogelijkheid om produkten bij mij te bestellen. Dat is geenszins verplicht maar ik hoop er natuurlijk wel op;-)  En als we veel gasten enthousiast hebben weten te krijgen voor de mooie Stampin' Up! produkten en er goed besteld is dan beloont Stampin' Up! jou als hostess met Stampin' rewards*:


Vanaf € 200 omzet krijg je al 10% om naar eigen wens te besteden.  Dat is toch alweer een gratis stempelset. En voor diegenen die tussen 9 oktober en 9 november 2015 een party hebben geboekt geldt dat ze vanaf € 300 nog eens 3% extra krijgen. Dat wordt een grotere stempelset of misschien zelfs wel 2 of inkt of papier erbij. Jij mag zelf kiezen.

Als iedereen besteld heeft dan zorg ik dat ik zo snel mogelijk daarna de bestelling bij Stampin' Up! plaats. De bestelling wordt bij jou als gastvrouw afgeleverd. Misschien wel weer reden voor je eigen stempelfeestje thuis. Of misschien wel een volgende party. Dat kan ook prima!

Heb je interesse of wil je nog iets meer weten neem dan even contact met me op:

e-mail: sgortzak@yahoo.co.uk    Telefoon/whatsapp;  06-4833 6306

Op de Stampin' Party pagina kun je zien welke data ik de komende maanden nog beschikbaar heb.

Hartelijke groeten en een heel fijn weekend!


Sonja Gortzak


*Het is misschien ook handig om te vermelden dat Stampin' Rewards altijd beschikbaar zijn voor bestellingen boven de € 200, niet alleen party sales maar ook losse bestellingen. Heb je dus een fikse bestelling te doen (kerstkaarten of geboortjekaartjes maken, Big Shot aanschaffen of samen met je vriendinnen bestellen) let er ook dan op dat als je die € 200 haalt je dus gratis produkten mag uitkiezen.


Op 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat wat van je horen!