zaterdag 27 september 2014

Snel en stijlvol kerstkaartje

Door die leuke najaarscatalogus begin ik al aardig in de kerstkaartenstemming te komen. En ik weet na heel wat jaartjes zelg kerstkaarten maken dat ik maar beter vroeg kan beginnen. Zo kan ik ze op mijn gemakje maken en genieten van het maken in plaats van stressen om ze op tijd de deur uit te krijgen want ik heb meestal wel genoeg andere dingen te doen in December, nietwaar?

Wil je het jezelf sowieso makkelijk maken kies dan een simpel ontwerp uit voor je kaart. Pinterest staat vol met inspiratie.

Ik had al een tijdje de Festival of Trees stempelset met bijbehorende kerstboompons op mijn bureau liggen en gisteravond laat kreeg ik ineens een idee. Simpel maar wel echt feestelijk vind ik...De Festival of Trees stempelset komt uit de Herfst-Winter Catalogus en heeft een bijpassende pons voor de kerstboompjes. Die pons maakt het allemaal nog sneller. Een boompje is binnen een paar seconden mooi gestanst. Als je hem kan vinden tenminste. De mijne kon ik eerst niet vinden vanochtend, bleek mijn zoontje van 5 ermee aan de haal te zijn gegaan:-)


 

Koop je zowel de pons als de stempelset dan krijg je 15 % korting op het geheel. 

Wil je bestellen dan lees je op de bestelpagina alles hierover. Volgende week dinsdag doe ik een verzamelbestelling die bij mij afgeleverd wordt. Vind je het ok om je spulletjes bij mij op te halen dan kun je meebestellen en vraag ik € 1 bijdrage in de verzendkosten. Je kunt je bestelling naar mijn mailen op sgortzak@yahoo.co.uk

En vergeet ook niet dat ik nog tot en met 4 oktober gratis najaars (kerst) catalogi verstuur. Mail je adres naar mij en er komt er 1 jouw kant op. Voor € 2,50 extra krijg je er ook de jaarcatalogus bij (geldig tot en met eind juni volgend jaar). Die € 2,50 krijg je korting op je eerste bestelling boven de € 25. 2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor je reactie Kitty. Ik heb hem per ongeluk verwijderd (touchscreen!) en zie niet hoe ik hem weer terug krijg. Maar heb hem wel gelezen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat wat van je horen!