zondag 25 januari 2015

Geslaagd lanceringsfeestje: iedereen blij!

Het is alweer twee weken geleden maar ik heb gewoon nog geen tijd gehad om verslag te doen van het zeer geslaagde lanceringsfeestje van 11 januari. Nadat er aanvankelijk maar 2 aanmelding waren zijn er uiteindelijk toch nog 9 dames langsgekomen. Dankjulliewel daarvoor!


Dit feestje was ter ere van de lancering van de nieuwe voorjaarscatalogus. Ik wilde het voor diegenen die kwamen echt de moeite waard maken om hun vrije zondagmiddag op te geven hiervoor. Dus er waren niet alleen lekkere drankjes en hapjes maar ook een leuke give-away en goodie bags.


Heel populair was de Buy One Get One Free actie: Als je 1 van mijn "gepensioneerde" stempelsets uit de catalogus van vorig jaar kocht kon je voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitzoeken uit de huidige catalogi. En kwam je aan de € 60 dan werd het nog leuker omdat je dan ook nog een gratis produkt kon kiezen uit de Sale-A-Brations brochure. Er werd dan ook druk gerekend, gecombineerd en sommigen waren zo slim om een bestelling te combineren:-)


En natuurlijk werd er geknutseld. We zijn aan de slag gegaan met de superlieve stempelset You Plus Me en de Tiny Treat Boxes. Dit zijn kleine kraft doosjes van 5 X 5 cm die je naar hartelust kunt pimpen en dan vullen met iets liefs, leuks of, in ons geval, iets lekkers: Ferrero Rochers:-)


Om de doosjes verder op te leuken gebruikten we het Stacked With Love paper pad en de Confetti Hearts Border Punch. Met deze pons kun je een rand van hartjes in een strook papier (of randje van een kaart) maken. En als bonus heb je ook nog hartjesconfetti over! 


De resultaten waren super! 

En toen was er nog net genoeg tijd voor de Give-Away. Iedereen die kwam had een lootje gekregen en uiteindelijk won nr. 3 en zij ging naar huis met de superleuke EveryDay Occasions Card Kit:


Iedereen nogmaals hartelijk bedankt voor jullie komst. En als je ook eens mee wilt knutselen en kennis wilt maken Stampin' Up! kom dan eens naar 1 van de inloopochtenden of -avonden. Gewoon relaxed met een paar andere dames een kaartje of ander klein project maken. Bakkie thee of koffie erbij en genieten. Gratis en gezellig. Aanstaande maandagavond 26 januari is de eerstvolgende en 18 februari is er weer een inloopochtend. Wel graag even aanmelden: sgortzak@yahoo.co.uk

Woon je iets te ver weg dan is het misschien leuk om een Stampin' Party te organiseren. Dan nodig jij je vriendinnen uit en kom ik naar jou toe met alle benodigdheden. De party kost je niets en je hebt geen aankoopverplichting maar als jij en je vriendinnen toch bestellen dan maak jij als gastvrouw kans op extra credits. En tijdens Sale-A-Bration (nog tot en met 31 maart) is dat extra aantrekkelijk. Heb je meer vragen mail me dan gerust: sgortzak@yahoo.co.uk 

Benieuwd naar de nieuwe Voorjaarsbrochure? Hier vind je de online versie.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat wat van je horen!

Er is een fout opgetreden in dit gadget