zaterdag 10 januari 2015

The Perfect DIY Wedding....niet de mijne hoor!

Nee, die van Annemarie.  Annemarie had via bruiloftsplanningssite The Perfect Wedding een paar maanden geleden € 1500 aan Stampin' Up! materialen gewonnen voor al het bruiloftsdrukwerk. En ik mocht haar helpen.
Toen ik binnenkwam was alles nog zo goed als onuitgepakt en we hadden nog geen idee wat we gingen maken als een uur later de hulptroepen er zouden zijn. Gelukkig had Annemarie wel een paar ideeen van pinterest om als leidraad te gebruiken en toen we eenmaal wat aan het stempelen en snijden waren kwamen er wel ideeen. Dus toen een uurtje later haar moeder en 6 zeer lieve en gewillige vriendinnen voor de deur stonden konden ze allemaal aan het werk. We gingen voorbereidingen treffen voor 150 uitnodigingen met 150 bestempelde en gevoerde enveloppen, 75 menukaarten en alvast 150 bedankjes. We hebben zeker 6 pakken Lullaby Designer Paper en 6 pakken Crumb Cake Card stock gesneden en gerild. Toen hebben we 450 labels geponst met de Decorative Labels Pons150 labels gestempeld met de Four Frames en Bouquet Toss stempelset, 150 enveloppen bestempeld met de Bouquest Toss stempelset, 150 envelopliners gestanst met de Envelope Liners Framelits Dies en de Big Shot. En ook alvast 150 stroken om straks de uitnodigingen mee dicht te maken en 75 labels voor de menukaarten met de Angled Tag Topper Pons (jaja, mijn favoriet had ik ook meegenomen:-)
Annemarie zorgde tussen al het knutselen door ook nog eens voor een heerlijke High Tea met mini-appeltaartjes en zelfgemaakte hangop met vruchten. Heerlijk!Aan het einde van de dag hadden we stapels en stapels labels en meer. Alles moet nog samen gevoegd worden maar tot nu toe ziet het er allemaal goed uit. En Annemarie en haar vriendinnen hebben ontzettend veel werk verzet en een hele gezellige middag gehad!
Wil jij ook kans maken op een leuke Giveaway like dan de Stampin' Up! Nederland Facebookpagina. Daar worden heel regelmatig leuke acties gepost.


Ook een DIY Bruiloft? Stampin' Up! heeft allerlei moois voor de mooiste dag van je leven. Kijk hier maar eens.2 opmerkingen:

  1. Way ontzettend leuk voor haar maar ook voor jou om te mogen helpen. Leuke dingen hebben jullie gebruikt. Ik ben erg nieuwsgierig naar het eindresultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat eindresultaat komt nog Marjolijn. Ze moeten eerst naar de gasten verstuurd worden dus nog even prive, snap ik wel.

      Verwijderen

Laat wat van je horen!